Бургас с мощна подкрепа за Цецка Цачева за победа на първи тур (СНИМКИ)

img

Бургазлии излязоха в центъра на града, за да подкрепят кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева – Пламен Манушев

Бургазлии излязоха тази вечер, за да дадат своята подкрепа за кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, за победата им още на първи тур на предстоящите избори. Знамена и скандирания „Победа” посрещнаха Цачева и Манушев, които бяха придружени от председателя на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов, кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, бургаските депутати Дияна Йорданова, Румен Желев, Иван Вълков и Димитър Бойчев, който е и областен лидер на ГЕРБ. Сред бургазлии беше и целият печеливш отбор на ГЕРБ в Бургаска област: кметовете на: Поморие - Иван Алексиев, Созопол - Панайот Рейзи, Приморско - Димитър Германов, Малко Търново - Илиян Янчев, Царево - Георги Лапчев, Камено - Жельо Вардунски, Средец - Иван Жабов и на Айтос - Васил Едрев.

„Познавам много добре кандидата за президент Цецка Цачева. Тя винаги се е отнасяла с внимание и разбиране към проблемите на местната власт. Със сърце, воля и душа тя работи за тяхното разрешаване. Това, от което има нужда България и в частност Бургас, е истинско спокойствие –хората да могат да работят, да има успешен туристически сезон и да се разиваме. Не се вслушвайте в популистки изказвания. Знаете, че на България е нужна балансирана политика. Аз знам, че Бургас винаги е правил верния избор”, каза пред събралите се бургазлии кметът Димитър Николов.

Преди да се качат на сцената кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева – Пламен Манушев разговаря с граждани по улиците на морския град. Те раздадоха стотици автографи и предизвикаха сериозен интерес сред хората. С тяхна подкрепа в Бургас пяха звездите на българската музика Поли Генова, Веселин Маринов, „Трио тенорите” и др.

Какво казаха Цецка Цачева и Пламен Манушев в Бургас, очаквайте в BurgasINFO.

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  GERB SA
  2016-10-23 21:00:24

  OTREPKI IZTRIITE GO PAK I PAK SHTE GO NAPISHA BOKLUCI

 •  
  GERB SA
  2016-10-23 20:52:18

  OTREPKI

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас