Пиян мъж разигра екшън като спря автобус с учители в село Трояново, община Камено, крещейки им в алкохолно опиянение. Говорел неадекватно, питал ги за кого ще гласуват, поискал да го черпят с уиски.

Екшънът се разиграл, след като педагогическите специалисти трябвало да отпътуват от селото за съвещание в Камено, но буйстващият мъж се качил на стъпалото на рейса и не го пускал да потегли. Крещял, че искал да се борят и да правят „калбучки“. Влязъл и в училището, като се опитал да се разходи безпрепятствено из стаите. В този момент вътре е нямало ученици, затова се запътил към стаята, където учителите от втора смяна попълвали дневниците. Говорел напълно несвързано, обиждал и ругаел. Педагозите реагирали адекватно и повикали на място полиция, като пред униформените разбеснелият се мъж заявил, че търси информация за децата си. Местни жители обаче казаха пред БургасИНФО, че децата му отдавна са завършили основното си образование и не учат в училището в селото.

Той е осъден за дребно хулиганство като трябва да плати глоба от 250 лева. В Районния съд в Бургас е бил заведен от полиция и не се е признал за виновен за псувните, които е изсипал.