Българското гостоприемство премина в пълно натегачество във ВИП Брадър. Цяла сутрин съквартирантите готвиха специалисети, месиха питка, постараха се да му покажат националната кухня, но получиха отказ.
При традиционното послещане с питка, боксьорът отговори, че не яде хляб и след хиляди молби откъсна една трошичка. Тараторът го възмути и той най-безцеремонно го изплю в шепата си, а до останалите ястия не се докосна, освен до порче домат от салатата.
Виповете най-после се усетиха, че целият им труд е отишъл напразно и той отбива номера, а не е дошъл да оценя гостопремството им, а да си вземе хонорара.
Неприлично е да изплюеш храна на масата, възмути се моделката Глория. Не е прието да откажеш да хапнеш и хапка, когато 13 души са готвили цяла сутрин за теб. Може поне да опиташ.
Абе вие не разбрахте ли, че това е суперзвезда и си идва със специален списък какво ще яде и какво да му осигурят, обади се Емануела. Стига сте го карали да яде, стига сте му се подмазвали.
Да му завием малко баничка за из път, предложи Рени.
Да бе, да! И едно бурканче лютеница да си има, иронизира я Миглена Ангелова. Дайте да се държим прилично и с достойнство, ако иска да яде, ако иска да плюе, ядоса се мадам "Искрено и лично".
Дълго готвеният официален обяд се превърна в пълен провал, но гладните мъже си хапнаха, без да им пука, че гостът се държи като примадона.
Накрая всички си отдъхнаха, когато му видяха гърба на вратата.