Въпреки че влезе в Къщата няколко седмици по-късно от останалите съквартиранти, Емануела се превърна в любимка.....е, да, не на всички съквартиранти, но пък на зрителите.

Както стана ясно снощи на номинациите в Big Brother, спокойствието и харизмата на певицата се оказаха препъни камък в нейните отношения с едни от самоопределящите се като „ВИП” в къщата на Големия Брат.


Аргументите на Кака Лара, Ути и Деси Цонева породиха бурни коментари в подкрепа на Емануелав страницата на риалити формата.


„Лара, ние не виждаме Емануела да е фалшива вътрешно, но за теб не можем да кажем същото!!! Влезе една красива и успешна жена и тези си показаха рогата. РАЗОЧАРОВАНИЕ” – споделя на стената на Големия брат Георги Атанасов.


„Не слушам чалга, но Емануела ми харесва като личност. Всеки има право да живее живота си както намери за добре. Не сме тези, които трябва да съдим” – пише във фейсбук профила на риалити формата Надежда Дюлгерова.


Георги Атанасов добавя: „Ути и Вальо номинират Емануела, защото искат подобна жена в живота си, ама няма. Клиширани номинации. Може да е чалгарка, но печели повече от тях двамата взети заедно!”


Калина Янчева възмутено пише: „Ути, пич, стой си в кухнята и не говори неща, дето не ги разбираш!!! Толкова си елементарен, че знаеш само да плюеш и да лееш с кофите помията!!! Вечно фолкът ви е виновен!!! Така се ядосвам като някави сульоовци и пульовци почнат да ми говорят за морал....абе, готви си там манджите и това е.... Аман от малоумници!”


Едно обаче е сигурно, в този формат стават чудеса. Пример в това отношение е приятелството на Емануела и Жана Бергендорф. Доживяхме най-накрая фолк и поп музиката да са от един отбор, пише Хотарена.