За четвърта поредна година Бургаската фотографска общност организира изложба “Приказки за Ева”. Традиционното събитие е вдъхновено от вечната тема за жената в нейните многообразни превъплъщения, емоционалност, греховност и красота.

Тази година експозицията ще се състои месец юни, като за първи път ще бъдат връчени и дипломи и награди на участниците в изложбата. Официалното откриване ще бъде от 18.30 часа на 13 юни.

Организаторите вече обявиха начало на приема на снимки. Срокът за изпращане на фотографии е 31-ви май. Всеки желаещ да се включи в “Приказки за Ева” може да предостави до 3 кадъра в размер 1920 пиксела по дългата страна и обем до 2 MB на e-mail: exhibitions.bfo@gmail.com. Кадрите ще бъдат разгледани от жури, което ще избере кои снимки да влязат в тазгодишното издание на изложбата.

Файловете да бъдат озаглавени: <автор_заглавие>.jpg . Напр.: <ivanov_prolet>.jpg. В имейла посочете как да бъде изписано името Ви на изложбата. Кандидатите за участие ще разберат дали са одобрени до 5 юни.