Дамите от най-успешния струнен квартет в историята на музиката, BOND, вече пътуват към Черноморието, за да продължат серията си български пролетни концерти. Началото бе поставено с грандиозно шоу с много класика и сексапил в НДК в сряда вечерта. Изпълненията на чаровниците бяха предшествани от тяхната спътница – световноизвестната британка с китайски произход Ли Ли – сопрано, която трогна до сълзи публиката с версията си на „Я кажи ми, облаче ле бяло“ с оригиналния текст на Ран Босилек.

Следващият концерт на британско-австралийската формация BOND и певицата Ли Ли ще бъде във Фестивален и конгресен център Варна на 21 април, като билетите за него са изкупени от почти 2 месеца. Все пак варненци и гостите на града могат да гледат петте дами на живо в организираното на същото място второ шоу в неделя (23 април), за което все още има налично ограничено количество билети.

Същият шанс имат и жителите на Бургас, тъй като макар и вече пред свършване, билетите за концерта на BOND в Опера Бургас на 22 април са също в продажба.

Двете цигуларки Таня и Еос, виолистката Елспет и челистката Гай-И са работили със знаменитости от ранга на сър Пол Макартни, Джими Пейдж, Браян Адамс, Spice Girls. Продажбите на албумите им (общо над 4 милиона копия) им отреждат мястото на най-успешния струнен квартет в музикалната индустрия за всички времена.