Мистерията около магнетичната кукла на конци се разкри днес точно в 19,00 часа първо пред читателите на Burgasinfo (виж ТУК). Талантливият режисьор Красимир Марчев ни предостави ексклузивно новият си творчески шедьовър, наречен „Игра“. Визуалния проект включва три песни - "Кукла на конци", "Игра" и "Само аз", чийто автор на музката е самият Краси.

Певицата Петя Пърл изпълнява вокалите и главната роля в проекта, а две млади дами – Гергана Тодорова и балерината от бургаската опера Антония Паскалева (позната от друг успешен проект на Красимир Марчев, виж ТУК) подкрепят Петя в ролята и на кукла на конци. За ролята на кукловод, след кастинг, е избран харизматичния Валери Ангелов.

"Това е един спонтанен, различен и многообразен проект, в който вложихме сърце, душа, пот, сълзи и въображение", с плам ни разказва Петя за проекта, като тя е и автор на текстовете.

Бургаска красавица се превърна в мистериозна кукла на конци. Вижте защо

Част от кадрите във видеото са заснети на сцената на Драматичния театър „Адриана Будевска“ в Бургас, а останалата част от снимките провокативният талант пренася в гримьорната на театъра и в студените прашни складове. Крайният резултат е повече от зашеметяващ, както може да се убедите сами: