За първи път: Бивш футболист и настоящ треньор издава трилър

За първи път: Бивш футболист и настоящ треньор издава трилър

Култура 809 0

БургасИнфо

Старши треньорът на Нефтохимик Христо Янев ще представи книгата си „Единственият начин“ пред бургаска публика. Това ще се случи на 19 декември (понеделник) от 18:00 часа в зала „Георги Баев“ в „Морско казино“ Бургас. От 18:30 същия ден всички, които лично искат да получат автограф от автора или да зададат своите въпроси към него ще могат да го направят на същото място.

Книгата е български трилър на годината, а за първи път в историята на световната литература, бивш футболист и настоящ треньор по футбол издава трилър.

Това е стремглав екшън трилър, написан по всички правила на жанра и наистина се чете на един дъх. Действието се развива във Франция и Швейцария, а главните персонажи са бивш френски легионер, френският премиер и подопечният му министър на отбраната, които се забъркват в незаконни сделки с оръжие срещу диаманти, наркотици и трафик на хора. История, която ще мине през вас като куршум.

Етикети: футбол, треньор, книга, издание, трилър, екшън

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com