Притеснителната и неуверена Кристина Кабадиева от Царево неочаквано се пребори с конкуренцията от млади секси певици и се класира за концертите на живо. Тя не бе избрана от първия път на супербитката, но аплодисментите и реакцията на публиката накараха менторката й Камелия да я вземе в отбора и да предпочете един изпълнител, тръгнал от нищото и претърпял неочаквано развитие, вместо школованите гласове на останалите.

Кристина Кабадиева сподели, че определя себе си като "бръмбари в главата, пепруди в стомаха". Тя откровено призна, че е неуверена, не чувства достатъчно сили да се пребори с конкуренцията, няма гръб, на който да се облегне, затова с години е потискала мечтата си да стане певица.
Гърбът, който търсиш е твоят собствен, друг няма да ти даде своя - смъмри я Камелия. Досега си пяла само в банята и насаме, но сега те слуша цяла България и те харесва.

Кристина с прекрасния си алт наистина покори всички. Припомняме, че тя се яви на кастинг по настояване на своя приятелка, която я записала в шоуто. Успех, Криси!