Плеймейтката Бояна Генова вече не се занимава с плиткоумни свалки.

Чаровната блондинка се прочу покрай скандалните си чатове с Валери Божинов. В тях футболистът я питаше "Малко коте, секс има ли?". А в последствие се оказа, че секс е имало, и то не веднъж. Бояна често пътуваше до Белград за любовни маратони по хотелските стаи с Божигол, преди той да се загаджи с Дъртото коте.


А сега вече и сърцето на Генова е заето. От няколко месеца тя се снима в риалити сериала "София ден и нощ". Сценарият така завъртя образа на нейната героиня Стефания, че тя попадна в обятията на мускулестия Митко. Зад неговия образ се крие фитнес маниакът и магнит за жените Кристиян Кирилов. Оказва се, че химията между тях не е само актьорска игра, пише ПИК.


Двамата непрофесионални актьори прекарват дълги часове заедно не само на снимачната площадка, но и извън нея. Оказва се, че Крис и Бояна така са си допаднали, че веднага са се взели. Това, разбира се, е добре дошло за продукцията. Така двамата не играят любов помежду си, а просто я демонстрират!


Хора от екипа на "София ден и нощ" издават, че Кирилов и Генова пристигат заедно за снимки с мутренския му джип Хамър. След това, отново заедно, отпрашват в неизвестна посока. Профилите и на двамата са пълни с общи снимки, които видимо не са правени на снимчната площадка. Влюбените гълъбчета кръстосват по заведенията и не пропускат да си щракнат по някоя и друга провокативна снимка.


А когато само Крис има ангажимент за снимки, Бояна го подлага на масирана атака по телефона. Докато мъжагата снима, тя го залива с куп съобщения. За никого вече не е тайна, че те са двойка и извън сценария. Сега остава да видим дали Генова ще успее да кротне заклетия плейбой, в което още мнозина се съмняват.


Кирилов не веднъж е споделял, че много обича жените, но май вече му е време за нещо по-сериозно. Последнат аму дълга връзка с красива гъркиня приключи миналата година без да стигне до следващо ниво. Но сега Кристиян и Бояна изглеждат толкова влюбени, че нищо чудно да ни изненадат с някоя новина!