Още една звезда влиза в сериала „Откраднат живот”. Популярната актриса Луиза Григорова ще бъде част от новия сезон.


Луиза влиза в кожата на коремен хирург в болница „Свети Кирил”. Тя ще се влюби в един от младите специалисти там, но кой ще бъде екранния й партньор, остава загадка.


Ролята на д-р Вяра Добрева е много близка до актрисата. Като млада едва не записала медицина, вместо в НАТФИЗ.

„Бях решила, че ако не ме приемат от първия път в НАТФИЗ, няма да се явявам отново, а ще се запиша медицина”, споделя още Григорова. Феновете й обаче няма да я видят веднага в ефир, тъй като сюжетната линия следва края на втория сезон.

Това е едно от първите лица, които ще ви презентираме. Има и други много интересни личности, с които предстои да ви запознаем”, издаде Евтим Милошев, цитиран от „Телеграф”.

Той също така разкри, че някои истории ще бъдат приключени в този сезон, но други ще бъдат отворени. Новият сезон ще следва и още две линии–едната е за осиновяването, а другата–за лекар, който е вирусоносител, но е решил въпреки това да практикува професията си.

Новият сезон е и най-мащабният досега. В него, освен, че ще разберем как д-р Василев и д-р Генадиев понасят истината за миналото си и за възмездието спрямо баща им, ще видим и кои ще са новите лица.

И още една любопитна новина–след успеха на „Под прикритие”, „Откраднат живот” е поредният български сериал, който привлича вниманието на чуждите телевизии. Той ще бъде представен на международния телевизионен пазар в Кан.


А от екипа на телевизията все още мълчат, дали ще има и четвърти сезон за сериала. Ние се надяваме отговорът на този въпрос да е положителен.