Любимата на режисьора Люси Иларионов се хвърли с голи гърди да защитава приятеля си от старата му врагиня Моника Валериева.

Ани Хоанг записа изключително провокативна песен срещу моделката. Текстът е в тоталин дисонанс с досегашните изпълнения на миньончето. Оказва се, че то може да е много отмъстително и цинично. Песента е с агресивно-просташкото заглавие: „Ку*ва като Моника“, а целта е пълното дискредитиране и унижаване на миската, и превръщане на името й в нарицателно за лека жена.

В текста се пее: „да се дуеш ти е рано ма – к’во ми се правиш на Николета Лозанова“, /странно сравнение с големия идол на всички некадърни певици и съмнителни хубавици/. Но Ани продължава настървено „ти си ми сянка на мене, падни п*тко до мене“, предизвиквайки моделката да си признае, че е бледа имитаторка на красавиците у нас. Гаджето на Люси се провиква още: „толкова си долна, пада ти долнището и се вижда чудовището“, като до края на песента нарежда още цяла дозина грозни цинизми от този сорт.

Ани Хоанг с певеца Крум! Зад камерата е приятелят й Люси Иларионов

Едва ли полувиетнамката е измислила всичко това сама. Явно е била насърчена от любимия си, защото той е снимал клипа и е напълно наясно какви ги ръси миньончето. С тази песен известната двойка стигна дъното, смятайки че е направила нещо много оригинално, коментират потресени меломани, чули песента. Освен това Ани едва ли има правото да говори от името на моралистите, след като част от снимките й, придобили популярност в публичното пространство също не са от най-приличните.

Припомняме, че Моника Валериева е на път да осъди режисьора на фолк звездите за клевета. Делото се влачи от над година време. А причината хубавицата да потърси правата си в съда стана поредица от публични обиди срещу нея от страна на режисьора. Припомняме, че по време на участие на двамата във „ВИП Брадър“ Люси нарече пред камерите Валериева „платена“ и я прати на околовръстното. На едно от заседанията Иларионов се появи в оранжев затворнически костюм и белезници, но това изобщо не трогна съда.

По всичко личи, че той ще бъде осъден за обида, защото не може да докаже, че Валериева е платено момиче.

Затова и режисьорът поиска данъчни да разследват парите, които Моника изкарва и които харчи. С това Люси възнамерява да докаже, че разходите й са значително по-високи от приходите… Което пък трябва да доведе съда до извода, че Валериева има някакви скрити странични доходи. Които няма от какво друго да са, а от проституция. Което според мастити юристи си е тотално недоказуемо.

Осъзнал, че губи съдебната битка и скоро служителите на Темида ще го привикат да му прочетат присъдата, отмъстителният режисьор е накарал Ани Хоанг да възпее Моника, за да унижи врагинята му окончателно. Предпруждаваме, че текстът на долнопробната песен не е за лица под 18 години и хора със слаби сърца!

https://www.youtube.com/watch?v=v45Fuf9QPdU