Голяма сватба се задава в тв ефира, а главния виновник за нея е Васил Василев–Зуека. Актьорът е решил да мине под венчило с приятелката си Ани Вичева, но тайно, пише HotArena.

Неговият най-добър приятел и колега от „Господари на ефира” Димитър Рачков, обаче го издаде.И то пред цяла България.

В поредния епизод на предаването, водещия издаде най-голямата тайна на комика и предизвика истинска истерия.

Зуек, извинявай. В коя камера да гледам? Да, Зуека ще се жени”, пусна бомбата Рачков и неволно създаде огромни проблеми на колегата си.

След изказването на актьора, телефонът му буквално се задръсти от обаждания на приятели, които не знаели за предстоящото събитие. Причината е, че Зуека планирал да се ожени без много шум за Ани и да я заведе на романтично пътешествие някъде далеч.

Водещия не искал излишна показност, тъй като вече е на години, а и веднъж вече се е женил.Тайната операция обаче се провалила с гръм и трясък.

Както е известно, телевизионерът имаше 20-годишна законна връзка с актрисата Нина Димитрова. Двойката има дъщеря–Девина, която обожават. Двамата бяха партньори, както в семейството, така и в работата–създадоха заедно театър „Кредо”.

Раздялата им бе наистина тежка, а актрисата дълго се съвземаше от края на връзката им.

Слуховете гласяха, че причината за разрива е паралелната връзка, която Зуека поддържа дълги години с Ани Вичева. Той обаче отрича това да е вярно.

„При нас имаше драма, не се разбирахме много дълго време. Но причината не е Ани. Надявам се да прекарам остатъка от живота си с нея”, казва още актьорът.

Самата Нина далеч не е първата му половинка. Още в НАТФИЗ той се жени за своя колежка, но бракът им не издържа и те се развеждат след по-малко от две години.

С новата си жена–Ани, Зуека се среща през 1999 година на снимките на „Пансион за кучета”. Той е актьор, а тя асистент-режисьор.

Дълго време двамата са само колеги, докато през 2012 отношенията им прерастват в сериозна връзка. Но едва 9 месеца, след като се събират под общ покрив медиите научават за връзката им.