Лют скандал навръх Нова година разбуни духовете из светските среди. Бившата моделка и многодетна майка Ромина Тасевска скочи срещу колежката си Златка Димитрова. "Заради жени като Златка думата "модел" вече е нарицателно за лека жена. Сега, пак заради такива като нея, думата "майка" губи своята тежест! Простотия и морална деградация!" - избухна Тасевска в социалната мрежа, визирайки Черното Злати.

Емоционалното изказване на Ромина беше подкрепено от редица светски личности, между които и футболистът Ваня Джаферович.
Повод за злостния коментар по адрес на бившата плеймейтка беше наградата "Майка на годината 2016", която Златка взе едва месец след раждането на първородния си син Миро. В свое интервю наскоро Димитрова вбеси голяма част от зрителите на "На кафе", където разказа, че с бебето спят на различни етажи и за него се грижи бавачка, пише "България днес".

Откровенията на Златка накараха стотици хора да скочат срещу приза, който получи, категорични, че ни най-малко не го заслужава. Между тях се оказа и Ромина Тасевска, която отдавна остави кариерата си на модел и роди три деца от македонския футболист Дарко Тасевски. Ромина твърди, че винаги сама е гледала децата си и се гордее с този факт.

Жегната от обидите, че е лека жена и лоша майка, Златка не пропусна да отвърне на удара. Тя нарече враговете си "гладни кучета", убедена, че коментарите по неин адрес са породени от чиста завист.



"До уважаемата и позабравена Ромина Тасевска, нейния съпруг и всичките им семейни приятели. Не ви се извинявам, че бях отличена с приза "Майка на годината". Получих го не защото сменям памперси като фурия, а защото, откакто съм се посветила на благотворителността, нямате ни най-бегла представа за колко деца съм се превърнала във втора майка" - отвърна на нападките моделката.