За пример: Доброволци ремонтират детска градина "Синчец", включете се и вие

img

С добрата организация са се заели родители на деца от забавачницата, които отправят призив към всеки, който може да помогне, да се присъедини към доброволческата група в събота

Родителите на децата от детска градина "Синчец" в квартал "Банево" организират мероприятие под наслов "Да дадем пример на най-малките", с цел да се подобрят условията, в които децата растат.

Тази събота - 22 април, в Международния ден на Земята, доброволци ще боядисат площадките и съоръженията за игра, ще се оформят градинките, ще се ремонтира оградата с мрежа, ще се изрязват дръвчетата и ще се изхвърлят падналите листа. Роднини и близки на малчуганите са решили да запретнат ръкави и сами да обновят двора, защото заложеният за целта бюджет е крайно недостатъчен, поради малкият брой деца, които се обучават в градината и не може да се плати на външни фирми-изпълнители.

С добрата организация са се заели родители на деца от забавачницата, които отправят призив към всеки, който може да помогне, да се присъедини към 4-те ползотворни часа на доброволческата група в събота. Материалите ще се закупят със собствени средства и всеки ще носи необходимите за ремонт инструменти. 

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Тежка катастрофа в Ришкия проход

Задържан е 64-годишния Иван за блудство с момиченце в "Меден рудник"