За пример: Доброволци ремонтират детска градина "Синчец", включете се и вие

За пример: Доброволци ремонтират детска градина "Синчец", включете се и вие

Oбразование 1387 0

БургасИнфо

Родителите на децата от детска градина "Синчец" в квартал "Банево" организират мероприятие под наслов "Да дадем пример на най-малките", с цел да се подобрят условията, в които децата растат.

Тази събота - 22 април, в Международния ден на Земята, доброволци ще боядисат площадките и съоръженията за игра, ще се оформят градинките, ще се ремонтира оградата с мрежа, ще се изрязват дръвчетата и ще се изхвърлят падналите листа. Роднини и близки на малчуганите са решили да запретнат ръкави и сами да обновят двора, защото заложеният за целта бюджет е крайно недостатъчен, поради малкият брой деца, които се обучават в градината и не може да се плати на външни фирми-изпълнители.

С добрата организация са се заели родители на деца от забавачницата, които отправят призив към всеки, който може да помогне, да се присъедини към 4-те ползотворни часа на доброволческата група в събота. Материалите ще се закупят със собствени средства и всеки ще носи необходимите за ремонт инструменти. 

Етикети: детска градина, ремонт, синчец, квартал банево, бургас, пролетно освежаване, родители, доброволци

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com