Форум за промените и проблемите в образователната система се проведе в Бургас

Форум за промените и проблемите в образователната система се проведе в Бургас

Oбразование 680 0

БургасИнфо

Приемна на ръководството на синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ се проведе в залата на ОУ „Братя Миладинови“ днес. На събитието присъстваха членовете на регионалната структура. Председателят на синдикат „Образование“ – г-н Юлиян Петров и зам.-председателят – г-н Георги Шошев запознаха колегията с промените и проблемите в образователната система и отговориха на въпроси, които вълнуват педагогическите специалисти.

Гости на събитието бяха инж. Виолета Илиева, Началник РУО – Бургас и зам.-кмета по култура и образование на община Бургас – г-жа Йорданка Ананиева.

След приемната се проведе обучение за ролята на учителя в новия образователен закон с обучител г-жа Татяна Алексиева.
Основен организатор на форума е г-н Огнян Маринов – председател на Регионален синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ – Бургас.

Какво каза председателят на синдикат „Образование” към КТ "Подкрепа" в Бургас - Юлиан Петров по отношение на проблемите на учителите и очакват ли се промени в образователната система, очаквайте в БургасИнфо.

Етикети: образователна система, среща синдикати, бургас, йорданка ананиева, юлиан петров, приемна, обучение

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com