Фондация „Кроношпан” отново ще даде възможност на един ученик от България да придобие бакалавърска степен в Babson College, САЩ.

Кандидатът, който покрие всички изисквания, ще получи правото да се обучава четири години в учебното заведение, което е обявено за № 1 в подготовката на предприемачи в Америка. От своя страна фондацията ще осигури стипендия, която покрива всички разходи през четирите години на обучение, включително таксата за обучение, настаняването, учебниците, здравната застраховка и транспортните разходи до и от САЩ. Стойността на сумата е около 500 000 долара.

Учениците, които желаят да кандидатстват за тази стипендия и завършват през 2017 год, могат да се регистрират на: scholarship.kronospanfoundation.org и да подадат онлайн своите заявления преди крайния срок – 12 септември 2016 г.

При попълването на заявление всеки кандидат трябва да предостави следните документи (написани или преведени на английски език):

- Автобиография

- Есе (есе от около 250 думи, което ще ни помогне да добием по-добра представа относно кандидата като личност)

- Академична справка от училището / справка за оценките в средата на учебната година

- Препоръка (от преподавател, съветник, работодател или наставник)

- Формуляр на „Кроношпан”

За по-подробна информация относно програмата можете да посетите уеб сайта: www.kronospanfoundation.org или се свържете с представител на Кроношпан по всяко време на имейл: scholarship@kronospanfoundation.org .