68-годишна жена е шофирала леката кола „Фиат Пунто“, която буквално се размаза край магазин „Джъмбо“ на изхода на Бургас в посока София. Възрасната шофьорка се движила от Ветрен към центъра на Бургас, но объркала пътя и влязла в насрещното, където се движат автомобилите за София.

Тя се удря челно в автомобил „Рено Сценик”, със софийска регистрация, управляван от 46 годишния В.А. от София. Вследствие на инцидента е засегнат и още един лек автомобил – „Опел Корса”, с кърджалийска регистрация, управляван от 42-годишният Я.С.

С Фиата-ковчег се придвижвали две жени – на 74 и 62 години и двама мъже – на 87 и 78 години, които заедно с 68 годишната водачка загубили живота си. Както вече БургасИНФО съобщи, четирима от тях починали на място, а една от жените починала впоследствие в болницата от нараняванията си.

Водачът на автомобила „Рено” е откаран и настанен за лечение в отделение „Реанимация” на болница „Бургасмед” с повърхностна травма на главата, травматичен шок и фрактура на левия крак / в областта на капачката на коляното и бедрото/.

Движението в пътната отсечка продължава да е затруднено, като трафика се отбива през надлез „Джъмбо” в посока „ЛУКОЙЛ”, с. Свобода, Камено и автомагистрала „Тракия”.