Известният в нощния живот на Айтос Йордан Иванов, с прякор Данчо Качето, е бил спрян на бургаския бул. „Транспортна“ да шофира автомобил „Ауди А 3“ след употреба на кокаин и амфетамин. 38-годишният бизнесмен е бил задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Според източници на БургасИНФО, по-късно той отпразнувал подобаващо освобождаването си, като най-големият повод за празненство бил фактът, че по време на полицейската проверка у него не са били открити наркотици. Данчо Качето е бил на пищен банкет, на който е вдигал наздравици за поредната си авантюра, от която е излязъл без сериозни последствия.

Йордан Иванов е култова личност в Айтос, името му постоянно се забърква в екшъни, които се превръщат в легенди за местния ъндърграунд. Преди няколко години е лежал в затвор във Франция, след като на границата е бил със 7 килограма наркотици. Тогава бе осъден на 3 г. и половина затвор, но излезе след около 2 години, а глобата му бе малко над 400 хил. евро.

В момента е съсобственик на бившата дискотека JOY в родния си Айтос.