Жестока любовна драма, продължила повече от година, стои зад убийството на Ереджеб от руенското село Снягово и побоя над неговата жена Айше, която е в напреднала берменност. Полиция издирва бившия съпруг на жената, който е Мехмед от село Рудина. Няма го в дома му, идваха сутринта служители на реда да го търсят, казаха местни жители пред БургасИНФО.

Айше и 40-годишният Мехмед живеели дълги години в село Рудина, имали две дъщери. Преди година той отишъл да работи в Англия, където продавал дюнери. През това време жената заминала за Снягово, където заживяла с новия си мъж. Когато Мехмед научил, се прибрал в България и двамата се развели. Той обаче изживял тежко раздялата, заканвал се, но никой от съселяните му не приел заплахите сериозно. По-късно той отново заминал да работи в чужбина.

Межмед се върнал преди два дни от Англия.

Припомняме, че Снягово днес осъмна в шок. Сегашният мъж на Айше е бил жестоко убит с нож, а тя е била в окаяно състояние. Мехмед, който е основният заподозрян, е потънал вдън земя до този момент. „Не се знае дали се укрива, възможно е да е сложил и той край на живота си“, коментират потресени жители на Рудина.