Виждали ли сте ги? Плевенската полиция издирва момче и момиче

img

Областната дирекция на МВР в Плевен издирва 14-годишния Иван-Александър Николаев Кръстев и 13-годишната Цветозара Руменова Найденова. Те са в неизвестност от 12 часа на 18 май и се издирват по молба на родителите им

Областната дирекция на МВР в Плевен издирва 14-годишния Иван-Александър Николаев Кръстев и 13-годишната Цветозара Руменова Найденова. Двамата тийнейджъри са ученици в плевенски училища. Те са в неизвестност от 12 часа на 18 май и се издирват по молба на родителите им, съобщиха от полицията. 

Иван Кръстев е висок 175 см, с тъмнокестенява чуплива коса, кафяви очи, бяло лице. Момчето има бенка на устната вляво. Бил е облечен в черен суичър, тъмни дънки, тениска, кецове – с цвят черно и керемидено. 

Цветозара Найденова е висока 164 см, с кестенява коса с руси краища, лице – бяло, устни – плътни, телосложение – нормално, очи – пъстри, вежди – тънки. Била е облечена със сини дънки, жълта тениска, черно кожено яке, кецове с вишнев цвят. Носила е черна раница с цветни ивици. 

Умоляват се гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваните лица да се обадят на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР като анонимността им е гарантирана. 

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Трагедия край Атия: Шофьор с "Шевролет" уби 16-годишен ученик

Жена почина след побой в Созопол, задържан е брат й

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос