19-годишният бургазлия Апостол Господинов, който пострада в тежка катастрофа на пътя Бургас – Варна вече е у дома си и се възстановява. Хиляди съпричастни от Бургас, Варна и цялата страна се молиха за живота на младото момче, което една седмица беше в кома във варненската болница. В двата града БЧК беше организирала специални кръоводарителски акции за него. Апостол е претърпял множество хирургически интервенции. След като е излязъл от кома е бил един месец в интензивното отделение и още един месец е останал за наблюдение в болницата. От началото на месец април Апостол вече си е у дома и прави първите опити да сяда.

Той катастрофира заедно с още четирима свои приятели и бе приет в кома в болница "Света Анна" във Варна - със счупен таз, изваден далак и множество наранявания. Петима бургазлии бяха в болница след жестоката катастрофа край Бяла. Животът на младото момче доста време висеше на косъм, но лекарите го закрепиха и успяха да го извадят от комата и да направят всичко необходимо.

"Все още съм на легло у дома, но се раздвижвам малко по малко. Боли ме, но докторите обещават, че до два месеца ще мога да се изправя на крака. Все още съм в шок от случилото се, приемам антидепресанти, които много ми помагат. Много е неприятна мисълта, че не мога да си стъпя на краката, че не мога да правя обичайните ежедневни неща, но правя първите си опити да сядам вече. Приятелите ми идват да ме виждат. Помня катастрофата за съжаление, но се надявам този лош спомен да избледнее с времето", каза Апостол пред репортер на БургасИнфо навръх рожденния ден на сестра си Моника.

Екипа на БургасИнфо пожелава бързо възстановяване на Апостол Господинов!