Карнобат посрещна Росиян: Момчето е отново на стадиона, подкрепя съотборниците си (ВИДЕО)

img
Снимка: Кадър Burgas Football

17-годишният спортен талант на ОФК "Карнобат" Росиян Нейков беше край терена в събота, той се възстановява след операцията в софийска болница

17-годишният спортен талант на ОФК "Карнобат" Росиян Нейков е отново на стадиона. Той все още се възстановява от операцията, но беше на игрището, за да подкрепи своите съотборници. 

"Вече съм по-добре, възстановявам се. След 6 месеца ще мога да направя първите крачки. Искам да изкажа най-сърдечни благодарности към всички, които ми помогнаха, заради тях аз съм днес тук", каза Росиян в интервю на стадиона. 

Припомняме, че Росиян Нейков е ученик от 11-ти клас в СУ „Св. св. Кирил и Методий“, град Карнобат и отличен ученик. Младата футболна надежда се нуждаеше от лечение, но сумата бе непосилна за близките на момчето. Неговите приятели се бяха заели с нелеката задача да осигурят нужните пари, като имаше поставени урни пред читалището в град Карнобат, в парка, в различни магазини, а съотборниците му бяха поставили дарителска кутия на входа на стадиона. Росиян бе опериран в неврохирургична болница "Св. Иван Рилски", София. Лекарите обещават, че до 6 месеца ще може да тренира. 

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Тежка катастрофа в Ришкия проход

Задържан е 64-годишния Иван за блудство с момиченце в "Меден рудник"