Фирма, регистрирана в Германия, трябвало да стопанисва „Фор Ю“ това лято

Фирма, регистрирана в Германия, трябвало да стопанисва „Фор Ю“ това лято

Общество 1425 0

БургасИНФО

Данаил Петков, съдружникът във фирма „Пъзел 2014“ г., която м.г. стопанисваше ресторант “Фор Ю“ в Слънчев бряг заяви пред БургасИНФО, че заведението е трябвало да отвори врати на 12 май т.г. В курорта обаче твърдят, че договорът на фирмата е прекратен и това лято обектът ще е с нов наемател. Юристи казаха пред наш репортер, че това е немска фирма.

През юни миналата година при престрелка в същото заведение бе убит гард на Митьо Очите, а самият той бе тежко ранен след изстрели от три оръжия срещу него. В момента Димитър Желязков се намира в Турция за изследвания, твърдят осведомени.

Припомняме, че снощи заведението пламна, като от прокуратурата вече образуваха по случая досъдебно производство за палеж. То засега се води срещу неизвестен извършител. В момента се извършват разпити на свидетели, назначена е и експертиза, която да установи с какво точно е подпалено заведението.

По първоначални данни ресторантът обилно е залят с коктейл от нафта и спирт.

Етикети: Слънчев бряг, заведение, пожар, палеж, Фор Ю

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com