Бургазлия изрисува на 18-тия етаж трибагреника и паметника на Шипка, вижте ги

img

Последният етаж на блок 51 приковава погледите на шофьори и пътници на влизане в Бургас откъм София

Фасадата на 18-тия етаж на блок 51 в бургаския ж.к. "Славейков" изглежда различно. Не сиво, нито в крещящи светли тонове, а с три цвята - бяло, зелено и червено. И върху тях е изобразен паметникът на историческия връх Шипка. Инициативата на бургазлията си има почитатели в комплекса и един от тях изпрати снимки на редакционната поща на БургасИнфо, на които се вижда фасада, върху която е закачен билборд с националните символи.

"Живея в комплекса и всеки ден минавам с автобуса от тук. Трудно видях знамето, защото е чак на 18-тия етаж на блока, но сега вече всеки ден поглеждам натам, прибирайки се от работа. Много се радвам на този истински българин, който го е поставил. Доста е високо, сигурно му е коствало средства, но радва окото и искам да му кажа - благодаря ти, че ми напълни душата", ни пише Д. К.

В момента блокът се санира и не е ясно ще бъдат ли запазени цветовете на трикольора на 18-тия етаж.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Roko
    2017-04-20 21:43:19

    Блока е 52 , това е трансперант да да може да се подменя при нужда че цветовете на Трибагреника избелеят -/ инощем е осветен /, и идеята възникна в момент когато вървяха дебати за премахването на култови произведения от учебниците на 5-6 клас разказвайки за неволите на народа ни по време на Османското робство !!!!

Най-новото

Актуални теми

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Тежка катастрофа в Ришкия проход

Задържан е 64-годишния Иван за блудство с момиченце в "Меден рудник"