Бургазлия изрисува на 18-тия етаж трибагреника и паметника на Шипка, вижте ги

Бургазлия изрисува на 18-тия етаж трибагреника и паметника на Шипка, вижте ги

Общество 5707 1

БургасИнфо

Фасадата на 18-тия етаж на блок 51 в бургаския ж.к. "Славейков" изглежда различно. Не сиво, нито в крещящи светли тонове, а с три цвята - бяло, зелено и червено. И върху тях е изобразен паметникът на историческия връх Шипка. Инициативата на бургазлията си има почитатели в комплекса и един от тях изпрати снимки на редакционната поща на БургасИнфо, на които се вижда фасада, върху която е закачен билборд с националните символи.

"Живея в комплекса и всеки ден минавам с автобуса от тук. Трудно видях знамето, защото е чак на 18-тия етаж на блока, но сега вече всеки ден поглеждам натам, прибирайки се от работа. Много се радвам на този истински българин, който го е поставил. Доста е високо, сигурно му е коствало средства, но радва окото и искам да му кажа - благодаря ти, че ми напълни душата", ни пише Д. К.

В момента блокът се санира и не е ясно ще бъдат ли запазени цветовете на трикольора на 18-тия етаж.

Етикети:

коментари

1

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com

20.04.2017
21:43

Roko

Блока е 52 , това е трансперант да да може да се подменя при нужда че цветовете на Трибагреника избелеят -/ инощем е осветен /, и идеята възникна в момент когато вървяха дебати за премахването на култови произведения от учебниците на 5-6 клас разказвайки за неволите на народа ни по време на Османското робство !!!!