Ненаситна чистачка завлече бургаско семейство, след като в продължение на месец отмъквала пари в евро, оставени в шкаф. Общата сума е в размер на 2180,62 лева, докато накрая била заловена от собствениците, които действали като опитни криманилисти и предварително записали номерата на банкнотите.

Чевръстата крадла работела като камериерка при семейството, което имало хотел по Черноморието. След края на сезона собствениците решили да не я оставят без доходи и се договорили с нея да почиства дома им в Бургас срещу заплащане. Вместо благодарност обаче, те били системно ограбвани.

Чистачката започнала да посещава дома на бившите си работодатели два пъти седмично, като за целта й бил предоставен ключ за жилището. При почистване на апартамента, тя установила, че в несесер, намиращ се в хола в шкаф под телевизора, семейството съхранявало пари. Такат тя първо взела 120 евро, равняваща се на 234,70лв., които обменила в клон на банка в Бургас. Известно време след това прибрала още 200 евро, които също обърнала в левове. С това обаче не спряла и продължила да си взема суми от работодателите си, като веднъж отмъкнала 250 евро, после още толкова и т.н., докато сумата набъбнала на 1050 евро.

След около месец собственичката установила липсата на парична сума в евро, които със съпруга й съхранявали във въпросния несесер. Съпрузите решили да изобличат чистачката и оставили в чанта и яке 127,00 лв., като банкнотите предварително били описани по серийни, след което напуснали жилището. По-късно същият ден, собствениците констатирали, че след почистване на дома им, парите липсвали. Чистачката признала кражбата и обещала, че ще върне парите. Въпреки даденото обещание, отнетата сума не била възстановена, а собствениците се обърнали към полицията.

По-късно крадливата чистачка потънала вдън земя, тя е била обявена за общодържавно издирване, не била открита нито на известните адреси, нито на местоработата й.

Осъдена е на лишаване от свобода за срок от една година, като изпълнението на наказанието е отложено за три години.