Насинената Деси за побоя от Динко: Преби ме за пореден път, страхувам се за живота си

Насинената Деси за побоя от Динко: Преби ме за пореден път, страхувам се за живота си Снимка: bTV

Общество 1928 1

„Той ми каза: „Ела да те прегърна”, а аз казах, че не искам. Той посегна и ме удари. Аз станах и той ми се разкрещя и започна да ме удря по главата с юмруци, започна да ме дърпа за косата. После поиска да си отключа телефона, за да го провери”. Това разказа приятелката на известния като ловец на мигранти Динко Вълев – Десислава пред bTV за побоя, който Динко й е нанесъл преди дни. Тогава тя е била пребита за пети пореден път. След като случаят стана известен в медиите, Динко Вълев даваше различни версии за местонахождението си, докато накрая излезе с видео обръщение в профила си във фейсбук. В него той се обръща към момичето с думите: „Нит съм те бил, нит съм те заключвал в банята. Разкажи колко пияна беше, как падаше, как се търкаляше. Как викаше „Ще се самоубия”. Защо не ги казваш тези неща”. Обвинява я, че е луда и твърди, че е крещяла по улиците, защото той искал да се раздели с нея.

„Това за мен е лъжа“, каза Десислава, докато гледаше клипа на Динко и заяви, че е готова да бъде прегледана от лекар, за да докаже, че не е психично болна. Ето какво разаказа тя пред bTV:

Последният побой Динко нанесъл на Деси на 11 април в къщата си в Ямбол.

Двамата били на рожден ден, върнали се в полунощ и си легнали.

Десислава отказала да си отключи телефона и това отключило още по-агресивно поведение у Динко. Той взел нож и казал „Сега ще те подстрижа, сега ще видиш ти.”

От страх жената отключила телефона си и му го дала. Тогава Динко я ударил в бъбреците и тя паднала превита на земята. Казва, че трудно е дишала, а Динко й взел палеца, за да отключи отново телефона. Кошмарът продължил близо час.

Динко взел по-голям нож и се опитал да й отреже част от косата, тя се опитала да се дръпне назад, но той я удрял през цялото време. Завлякъл я до банята, влязъл и той и заключил вратата. Тя няма ясен спомен колко дълго са останали там – 10 – 15 минути. Тя викала и молила да я пусне, защото има нужда от лекарска помощ, но той отказал.

Тя разказа още, че в нощта на побоя Динко най-накрая отключил вратата на банята, тя избягала навън, качила се в колата си, прибрала се в Бургас и веднага отишла в болницата.

„В началото излъгах от страх – казах, че съм паднала по стълбите. Лекарят обаче не повярвал на тази история и тя признала, че е била пребита от приятеля си. Докторът извикал полиция и Десислава отново от страх казала, че е паднала по стълбите. Полицаите също били категорични, че раните са от побой.

Деси все още се страхува от Динко, страхува се за живота си. Побоят от 11 април не е първият и преди това Динко й е посягал – четири пъти. Когато искала да се разделят, той я заплашвал, че ще пусне в социалните мрежи клип как правят секс, на който се вижда само Десислава.

Тя се надява на Динко да бъде наложена ограничителна заповед. „Съжалявам за тази връзка, съжалявам, че допуснах толкова дълго време да бъда бита и малтретирана”. Връзката им продължила около една година.

„Търпях от страх, но ще направя всичко възможно това да не се повтори с друго момиче”, казва още Десислава.

Тя вече си е наела адвокат и няма да оттегли жалбата си срещу Динко Вълев.

Етикети: Десислава, Динко, побой, Ямбол, Бургас

коментари

1

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com

15.04.2017
09:55

Бай Х..

Тая лъже като държа циганка! Кой знае колко пи*ки е строшила, хванал я е Динко и нормално да я ошамари! Ама чак да е пребита... Изяла е 2 шамара и толкова!