Бургазлия създаде сайт за оценка на детските градини, магазините, лекарите и кварталите в градовете на страната

img

Според класацията на сайта изненадващо се оказва, че най-предпочитаното място за живеене в Бургас е квартал "Рудник"

Тодор Цонков създаде сайт, в който всеки може да оцени кварталите на Бургас, лекарите, адвокатите, зъболекарите, детските градини, училищата, магазините, курортите, както и да направи дискусия за проблемите в квартала, в който живее. Тодор споделя, че инициативата е изцяло частна, а идеята на kvartali.info е да се предложи информация при важни избори като в кой квартал да живеем, къде да запишем детето си на училище или детска градина, кои са най-добрите магазини, какво мислят хората за марките и модели лаптопи, телефони, телевизори, автомобили.

Сайтът предлага статистики, мнения, сравнения и класация на кварталите на Бургас, както и подробна карта и форум на всеки квартал на Бургас. Вижте кои са най-добрите, най-харесваните, най-предпочитаните и най-хубави квартали, както и мнения и оценки на училища, детски градини и ясли, аптеки, лекари, зъболекари в морския град. Също и класации, мнения и отзиви за търговски центрове, хипермаркети, марките смартфони, марките автомобили, телевизори, лаптопи и много други.

Освен Бургас, проекта включва оценката и на други големи градове в България. Бургазлии бързо прегърнаха идеята на Тодор и сайта бързо набира популярност.

Според класацията на сайта изненадващо се оказва, че най-предпочитаното място за живеене в Бургас е квартал "Рудник", следван от "Черно море", "Ветрен", "Славейков", "Възраждане", "Изгрев", ЦГЧ, "Меден Рудник", неочаквано иначе любимия, заради близостта до морето и центъра на града "Лазур" се оказва в дъното на класацията, а на последно място е позициониран квартал "Лозово". 

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  a3
  2017-04-16 11:11:14

  Според класацията на сайта изненадващо се оказва, че най-предпочитаното място за живеене в Бургас е квартал "Рудник", следван от "Черно море", "Ветрен", "Славейков", "Възраждане", "Изгрев", ЦГЧ, "Меден Рудник", неочаквано иначе любимия, заради близостта до морето и центъра на града "Лазур" се оказва в дъното на класацията, а на последно място е позициониран квартал "Лозово". Копиран текст на burgasinfo.com Кой дебил го е писал това? Дори не е забелязал, че има и втора страница в класацията и че Рудник е с 2 (ДВЕ) оценки само

 •  
  Qerll
  2017-04-15 10:03:10

  Само като види човек класацията на кварталите в Бургас и на лекарите/там пък само гинеколози и педиатри/ му става ясно , че няма нищо общо с действителността и нищо обективно. Пишат бременни и току що родили полуграмотни тийнеджърки.

Най-новото

Актуални теми

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Тежка катастрофа в Ришкия проход

Задържан е 64-годишния Иван за блудство с момиченце в "Меден рудник"