Биячът, потрошил ръката на 27-годишния бургазлия Димитър Димитров - наемател на „Пицария 33“, намираща се в центъра на Сунгурларе, сключи споразумение с прокуратурата. Той се е признал за виновен и получи условно наказание от 6 месеца лишаване от свобода, което се отлага за срок от 3 години. Побойникът ще трябва да плати направените по делото разноски в размер на 160 лева. Наказанието му е наложено за нанесена средна телесна повреда, изразяваща се във фрактура на лява лакътна кост, нанесена чрез удар с твърд предмет.

Припомняме, че Димитров беше ранен при дивашки екшън в края на октомври м.г.

Тогава цигани от гетото в Сунгурларе нападнаха Димитър Димитров, който няколко дни след това се лекуваше в бургаската болница. Кървавото меле за малко не завърши с жертва. Причината да се стигне до него била отказ на персонала в заведението на Димитър да сервира бира на мургавите клиенти след края на работното време.

„Всичко започна седмица по-рано. Имаше клиенти от махалата, на които отказахме да сервираме алкохол след края на работното ни време. Това ги афектира и те ме нападнаха още тогава. Удариха дори жена ми. Имаме извадени медицински свидетелства. И двамата подадохме жалби в полицията. Като има отказах бири, ме нападнаха 4-ма души. Травмите бяха по-леки, поне нямах счупвания“, разказа Димитър. Явно обаче за циганската тумба този случай не е бил забравен и ромите са подготвяли отмъщение. „Този петък, когато отидох в заведението, тези хора пак бяха там. Стояха на една маса и ме чакаха. Още като влязох, започнаха да ме гледат, да ме следят с поглед. Започна да се събира голяма група. Станаха 5, после 6, 7 ... и още, и още ..“, разказа тогава Димитър пред БургасИНФО (подробности за случая – ВИЖТЕ ТУК).