Точно копие на автомобил от филма „2 Fast 2 Furious“ събира погледите на любители на бързите коли в Бургаско. Колата стана тотален хит миналия уикенд, когато собственикът й я беше паркирал близо до входа на Националния шампионат по мотокрос на пистата в Порой. Яки мъжаги се снимаха с него и мереха филмовите си и автомобилни познания. Седана Mitsubishi Lancer Evolution Final Edition е култов модел сред рабирачите, не само заради популярността му във втората част на филма „Бързи и яростни“, а и защото последният автомобил от този модел бе продаден миналата година в Ибей за 76 400 долара и от Mitsubishi официално потвърдиха, че поколението на Lancer Evolution е последното в историята и не се предвижда разработката на негов наследник.

С тази визия собственикът на возилото очевидно оправдава високата цена за таксиметров превоз, която извършва на територията на община Несебър. Според поставения на стъклото ценоразпис, сумата, която трябва да приготви клиента за изживяването да се вози в бившата кола на Пол Уокър започва от 3 лв./км.

„Този таксиджия сигурно не определя цената на изминат километър, а за време – превоз от точка А до точка Б за 15 минути – 3 лв/км, превоз от точка А до точка Б за 2,5 минути – 35 лева“, шегуват се минаващите от там зевзеци.