Надежда – дъщерята на бившия зам. областен управител на Бургас Мария Ценова, е била въвлечена буквално в трилър от таксиметров шофьор в София, след който тя е в болница с комоцио и счупен таз. Случаят е повече от потресаващ, след който един млад човек е потърпевш от наглостта и агресията на водач, който не само показва защо много от тях си заслужават грубото обръщение „башкиш“, но и нещо повече – абсолютен изверг. Надежда е сестра на Иван Ценов – момчето от Царево, прославило цяла България със своите постижения по математика в университета в Бостън. Ето кошмара, описан от майката Мария Ценова тази вечер:

„Снощи нашата дъщеричка хваща такси в София. Когато пристига на адреса, вади 50 лв., за да плати сметката. Шофьорът назовава сума, която неколкократно надвишава нормалната и Надето му казва, че това не може да е вярно, тъй като обявената му тарифа е нормална- 77 ст. за километър. След кратък спор тя му заявява, че ще отнесе случая към Комисията за защита на потребителите и вади телефона си, за да заснеме ценоразписа. В този момент шофьорът грабва чантата й, изхвърля я от колата , натиска газта и отпрашва с Надето в неизвестна посока. Тя звъни на 112, за да съобщи, че я отвличат, при което този изверг обръща и я изхвърля в движение от колата, Не коментирам това, че взима 50-те и лева, това е най-малкото. Днес тя е в "Пирогов", с комоцио и тежки натъртвания на таза. Добре, че прекрасният й съпруг, който е лекар, е до нея. Що за хора сме, Господи?? И с какви аргументи да накарам Иван да се върне и да живее в България? Много ми е тежко! Ако има нещо добро в цялата история, то е, че всичко се е разиграло в обсега на камерите на близка бензиностанция, има и свидетели.“.

Случаят е повече от потресаващ и се надяваме шофьорът да бъде бързо открит и наказан, а Надежда бързо да се възстанови и да забрави изживения шок.