Среднощно строителство на нова кооперация в ж.к. „Изгрев" буквално изпъна нервите на жители в съседните блокове. Невероятен шум посред нощ лиши хората от възможността им да спят. Вместо сладки сънища и тишина те получиха мощен рев в резултат от дейността на бетоновоз, оплакаха се читатели на БургасИнфо, които ни изпратиха видео и снимки.

„Посред нощ беше, събота срещу неделя, минава 23,00 часа, а работници изливат бетон току под прозореца ми! Работят няколко часа вече на лампи и нямат намерение да спират. Уморена съм, как да спя на този шум? Като им се работи, когато другите почиват, да си боядисват тихичко, защо трябва целият район да страда покрай техният бетон“, каза изнервена съседка от блок 7 в ж.к. „Изгрев“.

След подаден сигнал на 112, е дошла полиция на обекта и бетоновозите са се оттеглили. Половин час по-късно са приключили и строителните работи и шумът е утихнал. "Не съм човек, който е дребнав и създава проблеми, но нека фирмите мислят не само за сроковете и работата си, а и за съседите, за да няма конфликти", казаха местни жители.