Актрисата Ива Папазова е ограбената жена, защитена от бургаските ученици Юрий и Никита

Актрисата Ива Папазова е ограбената жена, защитена от бургаските ученици Юрий и Никита

Общество 2191 0

БургасИНФО

Актрисата Ива Папазова е ограбената жена, чийто нападател беше подгонен от две смели бургаски момчета – Юрий и Никита. Папазова е пловдивчанка, но работи в ДТ „Адриана Будевска“, обяви водещият на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев. Двамата изпълняват главните роли в „Примадони“ на бургаска сцена.

Папазова се разхождала навръх 8-ми март, когато усетила човешко присъствие зад себе си. Непознат мъж я потупал по рамото, отскубнал чантата й и побягнал. Ръката й все още я боли, а тя е уплашена, каза Кадиев в ефира на bTV.

Припомняме, че бургаските ученици Юрий Атанасов и Никита Соловьов заслужиха признание като герои, след като подгониха нападателя и го заловиха, докато се криел под сребрист джип. Двамата го изкарали изпод автомобила и върнали откраднатата чанта обратно. Момчетата бяха наградени от директора на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов, очаква се да получат и Почетната значка на Община Бургас за проявената смелост и бърза реакция, както БургасИНФО вече съобщи.

Никита е ученик в СУ „Димчо Дебелянов“, той е руснак, но от 6 години живее в Бургас. Юрий е роден в България, но е кръстен на вуйчо си, който е украинец, момчето учи в Руската гимназия.

Етикети: Ива Папазова, актриса, нападател, Юрий, Никита, Бургас

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com