Изпечен измамник от Бургас гастролира из страната, уедрява пари с пръсти на факир

img

52-годишният мошеник е многократно осъждан, заловен е във Велико Търново

Изпечен измамник от Бургас гастролира във Велико Търново, като отмъкна 887 лева, уедрявайки пари с пръсти на факир. Той е задържан от криманилистите в града, след като е обикаял по търговски обекти с молба служителите да му уедрят банкноти. Докато ставала размяната, той успявал да заблуди хората и ги завличал с пари.

Бургазлията е 52-годишен, многократно осъждан, с 25 регистрации за измами.

След доклад на материалите в прокуратурата измамникът е привлечен като обвиняем. Задържан е за срок до 72 часа. Работата по документиране на престъпната му дейност продължава.

Преди години служители на офиси в центъра на Бургас пропищяха от възрастен мъж, който с миловидно изражение успяваше да ги оплете в лъжи, че има спешна нужда от уедряване на пари. Добронамерени бургазлии пропищяха след услугата, която уж му направиха. Мошеникът винаги успявал така да извърти нещата, че последното броене на сумата да е извършено винаги от него. Веднага, след като напускал търговския обект, служителите разбирали, че са останали ощетени с част от сумата.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Измамник
    2017-03-27 22:49:37

    Един от най-големите имотни измамници в България е измамникът Вяра Панева, още позната под псевдонима Вероник Панева, Вяра Станчева, както и Вяра Калчева или Вяра Панева Калчева. Имотният измамник оперира от името на фирми фантоми с названията Евротрейд, Евро Трейд 07, Евротрейд 2007, Домисто, Домеки, Домики, Вяра Имоти, Панева Имоти, Варна Имоти и много други. Към измамника има заведени наказателни дела в интернет за нея и фирмите и, както и много публикации от изпържили се хора. За жалост, още не е зад решетките, заради пролуки в некадърното ни законодателство. Тази жена, без да се замисли, оставя хора на улицата! Без да и мигне окото мами стари хора и ги докарва до самоубийствено или болестно състояние. Извадила е поне 10 човека на улицата, като тези невинни наивни хора са станали клошари! Измамникът Вяра работи с фантоми-строители и фалшиви строителни фирми, като сключват предварителен договор за покупка на имот "на зелено". Измамниците извършват копка, не стигат и до Акт 14, като след това се покриват, и сменят телефоните си. Също така измамникът Вяра Панева често иска пълномощни, уж за да мине сделката по-бързо; особено ако живеете в чужбина, много хора правят фатална грешка. Вяра се движи и на пазара за наеми, като отдава чужди имоти под наем на наематели, като парите прибира за нея. Често търси чужденци, Руснаци, Поляци, Украинци, Англичани, които не са наясно със нашите закони и често се отказват да си търсят правата. Когато пуснете жалба срещу нея или някой от нейните хора, намесват се мутри, които действат като групировка на силови принципи. Идват биячи да ви "респектират" и посплашат, понякога да изядете юмрук или два. Режат гуми, чупят стъкла на коли. Всички, които осигуряват чадър на измамника са криминално проявени лица познати на органите на реда, някои от тях адвокати, бивши полицаи, активни полицаи в редиците на МВР дори! Недопустимо! Разпространете това, преди някой ваш роднина или някой беден невзрачен възрастен човек да се е опарил! Нека заедно да разпространим схемите на тези хора и да ги изкараме на повърхността. Това е снимката на измамника Вяра Панева от Евротрейд (гр.Варна): http://bit.ly/2naA2Kr

Най-новото

Актуални теми

Балове 2018 в Бургас - блясък, атракция и стил

Зрелищен арест в Бургас: Полиция арестува мъж със син „Опел”

Куче захапа 77-годишия Йордан Русев в центъра на Бургас, остави кървава диря