25-годишнияят Костадин Тренков, който в момента живее в Карнобат, през целия си живот е бил заплашван от семейството, при което е израснал, че ще бъде разсиновен. Драматичната си история той разказа в предаването „Съдебен спор“. В него Костадин поиска от баща си да му върне телевизора „Нео“, който преди повече от 5 години младежът му е дал, за да може родителят да погаси дълг към свой съсед в село Ковачево, където тогава са живеели. Спорът за техниката обаче само беше само повод на Костадин да изрази болката си от отношението на осиновителите си към него, което всъщност най-много му тежи.

Костадин е бил осиновен на 5 години и е живял в село Ковачево. Майка му, която вече е починала, се отнасяла лошо с него, намирала му постоянно кусури, повтаряла, че иска да го върне в дома. Костадин посочва, че по-късно и баща му се е държал по същия начин с него. Отношенията им се влошават още повече, когато Костадин заварил баща си гол, със 17-годишно момиче в леглото. Възрастният мъж пък твърди, че осиновеният му син е посягал да го удари.

„Той казваше: „Ти не си ми син“. Когато осиновителката ми почина, той разпродаде цялото ни имущество. Учих в Пловдив и един ден, като се прибрах, заварих къщата ни в ужасно състояние- нямаше нищо в нея. Почуствах се зле. Нямаше дори легло. Не е нормално баща да постъпва така със сина си“, каза Костадин.

В момента той живее с приятелката си, която е от Карнобат. Момичето е младо и заедно с Костадин са при нейните родители. Младият мъж търси и биологичните си родители.