През следващото денонощие времето ще бъде ветровито с умерен, временно и силен вятър от северозапад, който утре след обяд ще отслабва и ще се ориентира от запад­-югозапад. През нощта ще бъде предимно облачно, с минимални температури между 0 и 5 градуса. Това съобщиха от НИМХ към БАН.Сутринта облачността бързо ще намалее и през останалата част от деня ще бъде променлива, често намаляваща до слънчево. Дневните температури ще се повишат още и ще са между 11 и 16 градуса.

Атмосферното налягане е по­-ниско от средното за месеца и слабо ще се повиши. Над планините ще има променлива облачност, през деня намаляваща до слънчево. Валежи са малко вероятни. Ще духа силен по високите и открити части временно бурен запад­ северозападен вятър.

Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7 градуса, на 2000 метра ­ около 1 градус. Над Черноморието ще има променлива облачност, през деня намаляваща до слънчево. Валежи са малко вероятни. Преди обяд ще духа умерен до силен вятър от запад-­северозапад, който по­-късно през деня ще се ориентира от югозапад и ще отслабва.

Максималните температури ще са 10­-13 градуса. Температурата на морската вода е 3-­4 градуса. Вълнението на морето ще е 1­-2 бала.