Тайните на Бургас: Заместват ли графитите маратонките върху жица. Знаци на дилъри ли са? (СНИМКИ)

Тайните на Бургас: Заместват ли графитите маратонките върху жица. Знаци на дилъри ли са? (СНИМКИ)

Общество 3374 2

БургасИнфо

Цветните картинни пана върху трансформаторите на Бургас, които до скоро предизвикваха усмивките на минувачите, от скоро се превърнаха в притеснение за жителите в центъра на града. Причината за безпокойството са търкалящи се в района на графитите използвани спринцовки с дрога. 

"Изоставената градинка тук винаги е отрупана с боклуци и фасове, но до сега не сме намирали спринцовки. Те се появиха, след като трансформатора бе обновен и изрисуван. Може и да не съм прав, но все по-често виждам малки групи младежи да ползват пейките, които са удобно скътани между блоковете. Из квартала вече се носят слухове, че графитите представляват указващ знак, къде може да се закупи дрога, така както преди за тази цел служеха провесените от клоните на дърветата маратонки", ни пише ужасен жител от блока, който изпрати снимки на служебната поща на БургасИнфо и сподели, че всяка сутрин и вечер си разхожда кучето на това място и затова е забелязал промяната.

Етикети:

коментари

2

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com

15.02.2017
10:25

Това е знак

Виждала съм спринцовки и до люлки. Може би някой прави люлки, за да се събират наркомани.

14.02.2017
17:12

Бургазлия днес

Ужас,Срам и позор.... за сдуханите ужасени жители