Димитър Николов в подкрепа на граничен полицай Михаил Цонков: Като кмет заставам с името си зад него!

img

Познавам лично Михаил, той е и почетен гражданин на Бургас. За мен категорично няма казус с невинността на Цонков и колегите му граничари, обяви бургаският кмет

Познавам лично Михаил, той е и почетен гражданин на Бургас. За мен категорично няма казус с невинността на Цонков и колегите му граничари. Те са пазили нашата граница и невинността им категорично е потвърдена и от българския, и от европейския съд за защита правата на човека. Това написа в личната си страница в социалните мрежи кметът на Бургас Димитър Николов в подкрепа на граничен полицай Михаил Цонков, който получи призовка за сблъсъка с турски бракониери на калкан, нарушили морската ни граница преди 9 години. Припомняме, че през 2008-ма година местният парламент обяви за почетни граждани на Бургас граничните полицаи Михаил Цонков, Живко Петков и Николай Петков за защита на границата на РБългария и ЕС.

„Като кмет заставам с името си в подкрепа на Михаил и благодаря на всички граждани, организации и партии, които изразяват също публично подкрепата си“, добавя Димитър Николов.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Зрелищен арест в Бургас: Полиция арестува мъж със син „Опел”

Куче захапа 77-годишия Йордан Русев в центъра на Бургас, остави кървава диря

Огнена стихия в ж.к. Славейков, две коли горят до блок 53