Спешно, помогнете! 19-годишният бургазлия Апостол е в кома, има нужда от кръв

img

В болницата чухме лоши новини от лекарите, дано да го спасят, моли се през сълзи сестрата на ранения при катастрофа младеж Моника

Близките на 19-годишния бургазлия Апостол Господинов са изправени пред жестока битка за живота му и имат нужда от помощ. Те спешно търсят кръводарители за лечението на младежа, който пострада тежко при катастрофа на пътя Бургас - Варна вчера (виж ТУК). Той катастрофира заедно с още четирима свои приятели. 

Апостол е в кома в болница "Света Анна" във Варна - със счупен таз, изваден далак и множество наранявания. Нуждае се от постоянно кръвопреливане, съобщиха негови близки пред БургасИНФО.

Петима бургазлии в болница след жестока катастрофа край Бяла, 19-годишно момче се бори за живот

"Не знаем колко банки кръв са необходими. Брат ми е със счупен таз, изваден далак, има множество травми и непрекъснато губи кръв. Вчера, при приемането лекарите ни казаха, че състоянието му е много лошо. За съжаление тази сутрин чухме същите думи - състоянието му не се е променило", каза през сълзи сестрата му Моника Господинова пред репортер на БургасИнфо.

Всеки, който може да помогне на Апостол може да дари кръв в Окръжна болница "Света Анна" - Варна, в кръводарителския център, без значение от кръвната група. На място трябва да се уточни, че се дарявя за Апостол Божидаров Господинов.

В понеделник кръв може да дарите и в УМБАЛ-Бургас.

Моника предостави телефония си номер на редакцията на БургасИнфо, готови сме да го дадем на всеки, който може да помогне.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Тежка катастрофа в Ришкия проход

Задържан е 64-годишния Иван за блудство с момиченце в "Меден рудник"