Пиян с „Фиат” – камикадзе помете две коли и автобус на бул. „Иван Вазов” в Бургас (СНИМКИ)

Пиян с „Фиат” – камикадзе помете две коли и автобус на бул. „Иван Вазов” в Бургас (СНИМКИ)

Общество 2070 0

Бургазлия с „Фиат” предизвика автомелето на бул. „Иван Вазов”, в което са смляни три автомобила и автобус N12 на „БургасБус”.

Леката кола „Фиат” се е движела от центъра на града към к-с „Меден рудник”, когато помита идващите насреща автомобили. Първоначално се удря в „Лада”, управлявана от бургазлийка, след което забърсва странично автобус на градския транспорт и се забива челно в лека кола „Мицубиши”. Предниците на „Мицубиши”-то и „Фиат”-а са буквално смазани. Според приятели на двамата шофьори по чудо не са пострадали сериозно. Единият от тях е откаран в болница. Жената от „Лада”-та е на място и е в шок.

„Пътувахме към гарата, а „Лада”-та ни изпреварваше, когато насреща се появи „Фиат”-ът”, разказа шофьорът на автобуса пред БургасИНФО.

Според очевидци шофьорът на „Фиат”-а  е изпробван с дрегер на място и пробата е показала, че е употребил алкохол.

Двете ленти от платното към центъра на бул. „Иван Вазов” са  осеяни със стъкла и в момента приличат на автоморга. Полиция е отцепила района, внимавайте, като пътувате по този участък.

Етикети: катастрофа, Иван Вазов, Бургас

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com