Зимата в Бургас: Паднали клони в Сарафово и Ветрен, вода се е събрала на „Трапезица“

img
Водачи алармираха за задръстване на кръговото към квартал Сарафово, снимка ШОФЬОРИ БУРГАС

ЕВН отстранява повреди в ж.к. „Славейков“ и в центъра на морския град

В условията на влошаващото се време днес, ситуацията в Бургас е сравнително спокойна. В момента част от к-с "Славейков" е без електрозахранване, ЕVN са предупредени и отстраняват повредата. Сутринта без ток са били и жители на централна градска част, но подаването му е възстановено.

В Общината са получени сигнали за няколко паднали дървета в кварталите "Сарафово" и "Ветрен", които се нарязват и извозват.

На пътя от кръстовище "Трапезица" към "Меден рудник" се е събрала много вода. Вероятно причината е ВиК авария. На мястото е изпратена специализирана машина, която изпомпва водата. Същият проблем е установен на бул. "Димитър Димов", близо до бензиностанция "Шел". Вземат се мерки и за неговото отстраняване.

За последното денонощие в Бургас са регистрирани 15 леки пътно-транспортни произшествия. Шофирайте внимателно!, съветват от Община Бургас.

В момента няма затворени общински пътища.

Водачи сигнализираха преди минути за задръстване на кръговото кръстовище на изхода на Бургас в посока квартал Сарафово. Припомняме, че пътят Бургас-Варна е затворен за движение.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Труп край Моста в Бургас

Пожар в центъра на Бургас

Акции за дрога в Айтос