На манежа: Сорента посреща природолюбители в Кондово

img

Расовата кобила Сорента посрещна първата организирана група, която пристигна в базата за конна езда в Кондолово, община Царево.

Расовата кобила Сорента посрещна първата организирана група, която пристигна в базата за конна езда в Кондолово, община Царево. Пиродолюбители от  клуб „Зелена Странджа“ имаха честта да бъда сред първите гости на манежа и да се включат в исинско приключение сред природата.на Странджа планина.
Туристите бяха топло посрещнати от местните жители на китното селце и известния български актьор Юрий Ангелов, качен на неговия расов кон Сорента. Организаторът на посещението Владимир Димитров – председател на сдружение „Зелена Странджа“ показа на участниците в разходката, чеконната езда идеално допълва пешеходния туризъм, а изграждането на природосъобразен атракцион в странджанското село, се вписва естествено в средата.
Най-доволни от всички, разбира се бяха децата, които не скриха възхищението си от кобилата Сорента. Тя е специално обучена за специализирана терапия на деца със специфични потребности.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Мъж се самозапали в бургаското село Извор

Жилищен квартал в Айтос негодува срещу база за дървопреработване

Убийството на 11-годишната Никол в Бургас