На манежа: Сорента посреща природолюбители в Кондово

На манежа: Сорента посреща природолюбители в Кондово

Общество 800 0

Расовата кобила Сорента посрещна първата организирана група, която пристигна в базата за конна езда в Кондолово, община Царево. Пиродолюбители от  клуб „Зелена Странджа“ имаха честта да бъда сред първите гости на манежа и да се включат в исинско приключение сред природата.на Странджа планина.
Туристите бяха топло посрещнати от местните жители на китното селце и известния български актьор Юрий Ангелов, качен на неговия расов кон Сорента. Организаторът на посещението Владимир Димитров – председател на сдружение „Зелена Странджа“ показа на участниците в разходката, чеконната езда идеално допълва пешеходния туризъм, а изграждането на природосъобразен атракцион в странджанското село, се вписва естествено в средата.
Най-доволни от всички, разбира се бяха децата, които не скриха възхищението си от кобилата Сорента. Тя е специално обучена за специализирана терапия на деца със специфични потребности.

Етикети:

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com