Точният избор на диджей е ключът към перфектната сватба (снимки)

img

Булчинските  рокли ролки в цвят айвъри са най-търсени от кандидат младоженките, съобщиха от  Асоциацията на бургаските сватбени агенции, чието изложение днес събра стотици гости в ресторанта на х-л „България”. Проявилите интерес към събитието видяха всичко свързано с бъдещата им мечтана сватба. Рокли, украса, света, храна, а също така и озвучителна техника от най-висок клас бяха на разположение на всички посетили изложението. Организаторите споделиха, че очакват през 2015-та година да има изключително много сватбени тържества, както основание дават заявките започнали още през миналата година.

Булчинските  рокли ролки в цвят айвъри са най-търсени от кандидат младоженките, съобщиха от  Асоциацията на бургаските сватбени агенции, чието изложение днес събра стотици гости в ресторанта на х-л „България”. Проявилите интерес към събитието видяха всичко свързано с бъдещата им мечтана сватба.

Рокли, украса, света, храна, а също така и озвучителна техника от най-висок клас бяха на разположение на всички посетили изложението.

Организаторите споделиха, че очакват през 2015-та година да има изключително много сватбени тържества, както основание дават заявките започнали още през миналата година. Тенденциите са да има все повече смесени бракове, т.е. все повече булки които не живеят в Българя и възнамеряват да сключат граждански брак с чужденец, но тук в страната ни.

По отношение на сватбената декорация все по предпочитани са естествените материали. Най-търсените сватбени украси са на тема  Шаби шик, лустик и винтидж. Линиите на предпочитаните булчински рокли са класическите „А”-линия, „русалка” и „принцеса”. Но най-търсените рокли са от типа „А” –линия.

Последните 3-4 години е бума на венчавките на открито. Има младоженци, които искат да се венчават в амфитеатър, имаме и множество  запитвания за сватби на круизен кораб. Те нараснаха много  след като в града бе открита морската гара, съобщиха от Асоциацията на бургаските сватбени агенции.

Безспорно обаче ключът към перфектната сватба е наемането на точният избор на диджей. Лидер на пазара в Бургас и региона е първата агенция за диджеи  в Бургас -  DJ service. Фирмата съществува от 15 години и затова време управителят Атанас Димитров е успял да види метаморфозите, през които са преминали сватбените тържества в България. Докато през 90-те години на миналия век те  напомнят  повече на обикновен банкет, то днес  са коренно различни. Почти всяка сватба  е тематична и има стотици детайли при украсата и осветлението. 

„Сватбените тържества през лятото са голямо предизвикателство. Причината е, че  клиентите от вътрешността на страната или от чужбина си харесват много нетрадиционни  места, като див, закътан плаж, където искат да направят своята церемония. Мястото е красиво, но там няма ток и не може да се стигне с кола. Случвало ни се е  да вървим  близо километър пеш и да си пренасяме техниката сами. Но това не ни натоварва, защото нашата цел е младоженците да са щастливи”, каза Атанас Димитров.

В DJ service работят диджеи, които представят стиловото разнообразие в музиката. Ако някой иска ретро сватба има и точния човек, който да е зад пулта, ако младоженците са фенове на електронното звучене  или етно ритмите  има кой да се погрижи и за тях.

„За различните събития ние можем да осигурим и light service – интериорно и екстериорно осветление. То включва: цветни заливки, глобуси, светлинни надписи, лазерни ефекти. Днес представяме подобно светлинно оформление и на изложението „За вашата сватба - мечта”.  Подходът ни е индивидуален,  в зависимост от залата, мястото и желанието на клиентите”, допълва Димитров. 

По думите бъдещите младоженци обръщат все повече внимание на осветлението на своите сватбени събития. Което е тенденция от последната година.

„За летните сватби все повече работим с жива мужика. По желание на младоженците идват различи попили рок групи, по рядко фолклорни състави. Подобни сватби  все повече изместват тържествата в които се кани една певица, било то и много нашумяла. Сега нещата се променят и реализираме все повече сватби с група ГРАС, Акага, също и група ФОР са сред фаворитите на младоженците”, каза  още Атанас Димитров.

По думите му все повече се налага мултимедията, като визия в сватбените тържества.

„Представете си големи плазмени телевизори на които са изложени кадри от момента на събитието. Така, че мултимедията дава сериозна възможност да се работи със самото събитие. Може да пуснеш снимки или пожелания, нещо в ретроспекция или, нещо в бъдеще. Отделно с мултимедията дава възможност да се направи едно караоке”, каза още Димитров.

    

Според него продукта все повече се формира от тенденциите, които хората виждат в големите телевизионни формати. Като през последната година има все повече сватби на които освен диджей или и конферансие, което води.

„Другото което мога да кажа е, че Бургас и региона  се превърнаха в сватбена дестинация. Много двойки от вътрешността на страната идват тук, за да се венчаят. Просто морето е много сериозен магнит за двойките”, добави Атанас Димитров.

Според него в Бургас има много коректна среда за работа между колегите и всички работят заедно, за да развиват бранша.

  

  

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Двама са светкавично задържани за изнудване в Приморско

Огнен ад в Средец, загинаха баща и две деца

Пожар унищожи бившата постройка на детска градина срещу хотел "Приморец"