Презентираха новата индустриална зона пред турски предприемачи

Бизнес форум с участието на представители на местни и турски фирми в областта на строителството, земеделието и животновъдството се провежда в Бургас.

Бизнес форум с участието на представители на местни и турски фирми в областта на строителството, земеделието и животновъдството се провежда в Бургас. В делегацията от Република Турция влизат 50 предприемачи от градовете Люлебургаз, Чорлу и Текирдаг, които са членове на една от най-големите сдружения на фирми и организации там - „Тускон", с повече от 600 предприятия.

Форумът откри зам.-кметът на Община Бургас Красимир Стойчев.  Той приветства гостите от южната ни съседка за интереса към развитието на икономиката на Бургаския регион, след което презентира новата индустриална зона в Бургас и отправи покана към потенциалните инвеститори от Турция да се възползват от възможностите, които предлага.

Участие в дискусията взеха още председателят на БТПП Цанко Иванов, генералният консул на Република Турция в Бургас Джем Улусой и председателят на „Тускон".

Организатори на срещата са Бургаската търговско - промишлена палата, Турско-българската търговско-индустриална камара, Камарата на строителите в Бургас и Община Бургас.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Милен, представящ се като Мария във фейсбук, си отива вкъщи при баба си

Скандално видео показва методи на възпитание в ДГ "Брезичка" в Бургас

Млад мъж е издъхнал на площадка на 8-мия етаж в ж.к. "Братя Миладиови"