Мотор BMW от Втората световна блесна на атрактивния щанд на бургаската компания „Консуматив” ЕООД, която се представя на изложението - договаряне и бизнес форум "За ТУРИЗМА 2017"- Бургас във Флора Бургас. Фирмата, чиито име стана емблема за качество и коректност сред бизнеса, тази година чества 25 годишен юбилей. Уникалният ретро мотор е талисманът на компанията, която започва бизнеса си през далечната 1992 година в малко помещение в Несебър. Служителите й някога зареждали хотелите и ресторантите в Слънчев бряг на колелета, тъй като достъпът до комплекса е бил ограничен. Стара метална пишеща машина и телефон с шайба са също част от реквизитите на щанда на „Консуматив” ЕООД, които навяват топли спомени за полагането на основите на бизнеса.

Днес „Консуматив” ЕООД, най-старата българска компания в бранша, притежава 3 големи склада в национален мащаб, автопарк от над 25 автомобила, има 18 магазина за професионални почистващи пособия и препарати, санитарни хартии, материали за еднократна употреба по цялото Черноморие, осигурява работа на над 110 души.

За първи път тази година компанията предлага на хотелиерския бизнес козметика с индивидуален печат.

„Консуматив” ЕООД дължи дългогодишния си опит в обслужването на хотели, ресторанти и заведения, благодарение на утвърдена концепция, която съчетава продажбата и доставката на богата гама професионални продукти и консумативи до крайния клиент.

„Всичко това ни амбицира още повече да се развиваме да приемаме нови предизвикателства на динамичния български пазар. Какво ни прави по-различни? На първо място новаторството, което е наш приоритет. "Консуматив" се превърна в символ за качество и един от лидерите на пазара в този сегмент. Приятелската атмосфера, работата в тясно сътрудничество са основополагащи и високо ценени от целия ни екип. Не на последно място за нас е важна обратната връзка с клиентите и партньорите ни”, коментират от мениджмънта на компанията.