Социолог с взривяващ анализ: Две са странните фигури в новото правителство, Симеонов ще ритне столчето на коалицията

img

Нено Димов и Емил Караниколов все още са непридвидими

”Две са странните фигури в новото правителство. Това са Нено Димов и Емил Караниколов. Лиляна Павлова е динамичен човек, който е нужен в този момент. Ако трябваше да бъде отстреляна, тя нямаше изобщо да стане министър. Определено има изненада в избора на Екатерина Захариева”. Това коментира социологът Кольо Колев, цитиран от Канал 3.   

”Валери Симеонов е наблюдаващ икономиката и демографските проблеми. Самото виципремиериерско място е един реверанс към Патриотите. Ако избухне нещо при тях, процесът ще тръгна от Валери Симеонов. Той е неполитически човек, рязък е и първи ще ритне столчето на коалицията”, прогнозира социологът.  

”В последно време Волен Сидеров е по-опитомен, Симеонов не се огъва. Първо имаме един върнат закон за вечните концесии, ако Патриотите го приема, значи си плюят в лицето, а той ще бъде вкаран отново. Офертите за изтребителите, където има много външни интереси също е спорна тема. Представете си, самолет ”Грипен”, а от другата страна са военните комплекси на САЩ през Португалия и Испания. Това създава голямо напрежение.   С Избирателния кодекс е същото. Това е погребален звън за всички малки партии. Какво ще се случи от това нещо?”, коментира още той.    ”Воля са крайно недостатъчни като група, за да заместят Патриотите в Народното събрание!, заключи Колев. 


/днес плюс/

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Тежка катастрофа в Ришкия проход

Задържан е 64-годишния Иван за блудство с момиченце в "Меден рудник"