Целево се бие по ГЕРБ. От 1000 санирани блокове намериха един, че е прокапал, ама покажете какъв беше скапан този блок и какъв е сега. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Пловдив, за да представи управленската програма на партията пред местната структура в града, предаде Агенция "Фокус".

„След изборите, ще си говорим пак. Съветвам ви оттук като си тръгнете, да се съберете и да си дадете ясна сметка, че не се шегувам. Това име съм го създавал.“, заяви Борисов.

„Сега Нинова ще ни прави ревизия. Искам да се прави всеки ден на всеки. Каква беше АМ „Тракия и каква е сега? Какви бяха мостовете, че се изтрепа народът по тях? Това, което сме направили, никой не го направи преди нас. То е съизмеримо с най-доброто строителство, което е имало. Като разкрихме тунела на „Витиня“, другарите, защото едно момче се осакати там, под мазилката бяха сложили торби от цимент. Бил съм на поне 50 болка и хората излизат отвън, ключовете си дават от вратите. Няма нито един репортаж за това“, коментира още Бойко Борисов.