Костадин Марков: 27 години по-късно - СДС отново има мисия

img

„СДС е партията, която свали комунистите от власт, и не можем да допуснем те отново да се върнат. Не можем, защото помним миналото”, каза още зам. председателят на партията

„Съюзът на демократичните сили е единствената партия на прехода в цяла Европа, оцеляла и днес. Тя осъществи историческата си мисия - разгради тоталитарната система и вкара страната ни в Европейския съюз и НАТО. Но СДС има повече от силни аргументи да съществува и днес”, заяви зам.-председателят на СДС и народен представител от Бургаски регион Костадин Марков.

Днес Съюзът на демократичните сили навършва 27 години от своето основаване.

„СДС е партията, която свали комунистите от власт, и не можем да допуснем те отново да се върнат. Не можем, защото помним миналото”, каза още Костадин Марков. Той честити 7-ми декември на всички, които носят синята идея в сърцата си.

Съюзът на демократичните сили e наследник и продължител на най-ценните традиции на българските демократични политически партии след Освобождението. За рождена дата на СДС се приема 7-ми декември 1989 г., когато антикомунистическата опозиция в България се обединява, за да се противопостави по-успешно на тоталитарната комунистическа система.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Труп край Моста в Бургас

Пожар в центъра на Бургас

Акции за дрога в Айтос