Ева Паунова: Тези избори са залог за бъдещето на България, затова накъде ще продължим

Ева Паунова: Тези избори са залог за бъдещето на България, затова накъде ще продължим
{/news_images}

Политика 1533 0

Искам да се преборим с демографската криза. Базовият проблем там е, че нямаме качествено, достъпно и адекватно образование в България за всички деца и подрастващи. Това заяви кандидатката за евродепутат от ГЕРБ Ева Паунова при посещението си в Бургас . Според нея ако младежите имат качествено училище в региона, в който живеят, те биха останали там и биха се възползвали от европейската солидарност за създаването на компании и предприемачество чрез европейски средства.

„Има такива програми, по които те могат да кандидатстват и да бъдат подпомогнати. По този начин можем да създадем работни места в по-малките населени райони и в по-големи градове, разбира се.” – допълни Паунова.

По думите на Паунова има хиляди хора, които до момента са споделили, че вотът им е бил подлаган на опити за купуване. Според нея това е само малка част от всички, за които подозираме.

„Това е най-страшното, което може да се случи – бъдещето ни да бъде купено. Не искаме купеният вот, една сума пари да определя детството на нашите деца и това как те ще живеят занапред.” – каза още Паунова.

Тя сподели опасенията си, че младото поколение и децата ще бъдат загубени в чужбина ако не се вземат мерки затова.

„Писна ми и много ме боли да гледам политици, които нямат перспектива и ясно изградени цели за постигане, насочени към младите, към мен включително и към идните поколения. Затова трябва да гласуваме. Тези избори са залог за бъдещето на България, затова накъде ще продължим”, добави Паунова.

По думите й единственият начин да развием нашия потенциал и качествата , които притежаваме,  е само като част от обединена  и силна Европа.

Етикети:

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com