Непознатият за Бургас трети в листата на Обединени патриоти – бизнесменът от Добрич Йордан Апостолов, е управител на СД „ВЪЗХОД – Арньо и сие”, добре известна в района, на който работи. Апостолов е тотално свързан с Добрич, там е роден, завършил средното си образование и там работи в сферата на земеделието и строителството. През 2011 година е бил кандидат за общински съветник от „Граждани в повече“, показа проверка на БургасИНФО.

Вероятната причина да заеме място в първата тройка в Бургас е, че е бил спряган за водач в Добрич, но там място е заел коалиционен партньор.

„Роден съм и отраснал в град Добрич, завършил съм си средното образование тук, после ВИНС – Варна, специалност „Банково дело“, после - агроном-растителна защита. В момента развивам строителна дейност и производство селскостопанска продукция.“, представя се Йордан Апостолов.

Припомняме, че днес за първи път името му беше обявено в Бургас от областния координатор на НФСБ Ангел Божидаров, който подаде докумените за регистрация на листата в РИК, както БургасИНФО вече съобщи.

„Битката ни е за две, три места от Бургас. Двата са сигурна, битката е за трети. Последните президентски избори показаха добър резултат за нашата коалиция, надявам се да го надградим. Сега очакваме над 40 депутати в парламента“, каза Божидаров.